14 Вер 2018
3865

Сюжет «33 каналу» 14.09.2018

АТ «Хмельницькобленерго» продовжує
реалізацію інвестиційної програми

 

 

Допоки погода дозволяє – ремонтні роботи тривають. Зокрема, не покладаючи рук працюють і енергетики. До кінця року вони мають завершити усі заходи, заплановані відповідно до інвестиційної програми на 2018 рік. На часі – Старосинявська об’єднана територіальна громада. Розпочали із райцентру. Адже зношеність електромереж була і тут. Як розповів селищний голова, перебої зі світлом у Старій Синяві таки траплялися.

І ось воно – довгоочікуване оновлення. АТ «Хмельницькобленерго» завжди намагається якомога швидше реагувати на звернення споживачів та виправляти наявні недоліки. Нині у самій Старій Синяві відбувається масштабна заміна проводів повітряних ліній електропередачі — на самоутримні ізольовані.

Саме до них під’єднуються багатоквартирні будинки, а також приватні домогосподарства. Усе задля того, аби перебоїв стало менше, а якість надання послуг з року в рік ставала ще краще.

Старосинявський РЕМ нині обслуговує усю об’єднану територіальну громаду, до якої входить 45 прилеглих населених пунктів. Виїжджають у найвіддаленіші села, аби світло було у кожній оселі. Ось ця бригада, наприклад, нині здійснює винесення назовні засобів обліку для зручності зняття показників.

Велику увагу приділяють і тому, щоб у темну пору доби не страшно було ходити  вуличками рідного краю. Лише за минулий рік було змонтовано 32 км. вуличного освітлення. На цей момент обслуговують 780 світло-точок.

Далі роботи продовжаться у селі Паплинці, а це 14 км вуличного освітлення та майже 125 ліхтарів. Оновленнями вже може похизуватися Яблунівка – там побудували 3 км мереж та встановили ще 30 вуличних світильників.

АТ «Хмельницькобленерго» щороку закладає до інвестиційної програми  здійснення докорінної модернізації електромереж — аби забезпечувати надійне та якісне надання послуг із електропостачання. Правильна політика компанії – запорука добробуту споживачів електроенергії на Хмельниччині.

Наверх