04 Тра 2016
3788

Соціальні гарантії для персоналу ПАТ «Хмельницькобленерго» — розширено!

мIMG_0681У ПАТ «Хмельницькобленерго» відбулася чергова профспілкова конференція. Голови профкомів та керівники структурних і відокремлених підрозділів Компанії прибули на неї, щоб заслухати і обговорити звіт керівництва Компанії про виконання чинного колективного договору та прийняти новий — на 2016-2018 роки.

Звітуючи про виконане, очільник ПАТ «Хмельницькобленерго» Олег Козачук зауважив: Компанія стовідсотково виконала всі пункти колективного договору. Персонал вчасно отримував премії, лікарняні оплачувалися; працівники відпочивали і оздоровлювалися за пільговими путівками, а їхні діти за 20-тивідсоткову вартість путівки мали змогу провести зміну в ДОМ «Джерельце». Не забувало підприємство і про  своїх пенсіонерів, які також регулярно отримували грошову допомогу. Крім того, в Компанії вирувало спортивне та культурне життя.

Всі ці соціальні преференції для своїх працівників ПАТ «Хмельницькобленерго» зберегло і в новому колдоговорі. Є в ньому і принципові новації, зокрема  — в частині розподілу матеріального заохочення за успішну роботу. Як зазначив О. Козачук, суттєво збільшено преміальний фонд — з 25% до 35%. І відтепер розмір премії залежатиме в першу чергу від дотримання виробничих норм і показників. Причому, різниця в преміюванні буде не символічною, а дуже відчутною.

Виступаючи перед колегами, голова об’єднаної організації профспілок ПАТ «Хмельницькобленерго» Олександр Макаров наголосив на тому, що фактично новий договір розширює спектр соціальних гарантій для персоналу підприємства, тож «наше Товариство на сьогодні залишається справжнім острівком стабільності для наших працівників». Високу оцінку спільній роботі адміністрації та профактиву Компанії над проектом нового колдоговору дала голова обласної організації профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості Людмила Вільчинська.

Звіт керівництва Компанії щодо виконання колективного договору та проект нового договору на 2016-2018 роки з усіма поправками і доповненнями було одностайно схвалено учасниками конференції.

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх