08 Жов 2024
176

Заради допомоги захисникам енергетики вивчають все нові технології

Фахівці одного з відокремлених підрозділів, за підтримки керівництва АТ «Хмельницькобленерго», започаткували ще один напрямок допомоги Силам безпеки та оборони України. Нещодавно одній з військових частин було передано FPV дрони, укомплектовані батареями, у кількості 25 штук – загальна вартість дронів склала більше 200 тисяч гривень.

Особливість в тому, що запчастини до дронів, батареї, плати тощо – усе було закуплено та зібрано власноруч фахівцями підрозділу у вільний від роботи час. Дрони успішно пройшли тестування та готові до використання у бойових умовах.

То ж енергетики осягнули та вивчили ще один надважливий напрямок задля допомоги захисникам. Адже дрони є потужною та дієвою силою стримання та нищення ворога.

Під час зустрічі з військовими в.о. генерального директора АТ «Хмельницькобленерго» Олексій ФІЛІПЧУК наголосив, що Товариство спрямовує великі ресурси на адресну допомогу різним підрозділам Сил безпеки та оборони України і готове й надалі співпрацювати та реагувати на запити, які надходять від захисників.

Відділ зв`язків з громадськістю

Наверх