29 Жов 2020
1819

Завжди і скрізь — у режимі он-лайн

Шановні побутові споживачі електричної енергії!

На порозі — «карантинний» листопад. Та не втрачаймо оптимізму і бадьорості духу, бо саме ці риси допоможуть нам пережити складні часи. А ще ми традиційно розраховуємо на Вашу сумлінність у стосунках з енергорозподільчою компанією і просимо вчасно передати показники лічильників — за жовтень.

Показники_10-11Нагадуємо Вам, що відповідно до постанови НКРЕКП № 716 від 20.03.2020 року, «зчитані та передані дані з лічильників протягом періоду, що починається за два календарні дні до кінця розрахункового місяця та закінчується на третій календарний день наступного розрахункового періоду (календарного місяця), вважаються даними на перше число календарного місяця». Отже, ми чекаємо на Ваші «жовтневі» показники у проміжку між 30 жовтня до 3 листопада включно.

Радимо Вам скористатися найбільш зручними та безпечними способами передачі показників:

 

Шановні споживачі! Наразі є дуже важливим обмежуватися в соціальних контактах — задля безпеки Ваших родин. Тож не забувайте допомогти батькам чи літнім родичам та сусідам передати показники їхніх лічильників, скориставшись онлайн-сервісами АТ «Хмельницькобленерго»!

Відділ зв’язків з громадськістю

Наверх