«Хмельницькобленерго» - учасник 22-ого Міжнародного форуму «Дні якості в Києві — 2013»

14 листопада 2013 року відбулась науково-практична конференція «Зроблено якісно – зроблено для успіху». Дана конференція проводилась в рамках 22-го Міжнародного форуму «Дні якості у Києві - 2013», який є центральним загальнонаціональним заходом європейського тижня якості в Україні 2013 року.

Форум присвячено Всесвітньому дню якості, який вже понад 20 років відзначається на всіх континентах світу під егідою Організації Об’єднаних націй під гаслом «Якість в ім’я кращого життя».

Організацію проведення Європейського тижня якості здійснює Європейська організація якості (EOQ), яку в Україні представляє Українська асоціація якості (УАЯ).

УАЯ – це об’єднання 450 організацій, виконком УАЯ та мережа професійних центрів. УАЯ була створена як всеукраїнська неурядова громадська організація для формування в державі позитивної суспільної думки та політики в сфері якості. Її діяльність спрямована на сприяння вітчизняним підприємствам у поліпшенні якості продукції й послуг та підвищенні конкурентоспроможності. УАЯ – послідовний провідник концепцій загального управління на засадах якості (TQM), які зорієнтовані на задоволення всіх зацікавлених сторін: споживачів, працівників, власників, постачальників, суспільства загалом. УАЯ розробила і впроваджує в життя Кодекс честі добропорядного виробника, ініціювала й веде такі масштабні проекти, як Загальнонаціональна акція «Досягни європейського визнання», Всеукраїнський діловий марафон «Сходження до вершин європейської досконалості» тощо. УАЯ – лідер громадського руху за якість і досконалість в Україні.

На науково-практичній конференції пролунали вітання із Всесвітнім днем якості від президента Української асоціації якості, від представників всеукраїнських громадських організацій та органів державної влади.
 
Було розглянуто та обговорено ряд цікавих доповідей щодо конкурентоздатності українських компаній, щодо функціонування систем управління, призначення системи управління та впровадження процесного менеджменту, щодо розвитку персоналу, його мотивації, щодо взаємодії організації із споживачами та партнерами.

«Хмельницькобленерго» на форумі представляла Гриневич О.П. із презентацією «Процесний менеджмент – невід’ємний елемент системи управління Товариства». Презентацією було охоплено питання впровадження системи управління якістю, побудови інтегрованої системи управління,  впровадження процесного менеджменту в ПАТ «Хмельницькобленерго», його переваги, труднощі та досягнення.

Міжнародний форум «Дні якості у Києві» - це ефективна платформа для дискусій, обміну думками та досвідом щодо принципів Європейської політики якості, щодо розвитку компаній та досягнення сталого успіху.
 
Гриневич О.П., 
провідний інженер ВУЯ
Наверх