28 Лют 2020
3000

Сюжет ПЦ «Ексклюзив» 28.02.2020

АТ «Хмельницькобленерго» навчає споживачів використовувати сучасні сервіси

Щомісяця побутовий споживач електричної енергії зобов’язаний знімати фактичні показники лічильника та надавати їх Оператору системи розподілу. Робити це можна кількома способами, починаючи від «дідівських» та завершуючи новітніми.

Справді, передати показники можна особисто, звернувшись до Сервісного центру або зателефонувавши до Кол-центру Товариства. Це – прийнятно, втім не зовсім зручно. Тому енергетики краю закликають споживачів користуватися сучасними сервісами передачі показників.

Йдеться про зручні та безпечні сервіси. Перший – «Особистий кабінет споживача електричної енергії». Він не лише економить час, але й одразу надає інформацію про суму до сплати. Він забезпечує взаємодію споживача одразу із двома компаніями: Постачальником універсальних послуг та АТ «Хмельницькобленерго».

Ще один сучасний сервіс – «СМС-показ». Повідомлення потрібно надсилати у форматі «14-значний номер особового рахунку — пробіл — показник» на номери:

067 850 50 62  або  050 850 50 62.

Сучасні сервіси вже оцінив пан Дмитро. До Сервісного центру він навідався, аби передати показники. Вже тут енергетики навчили його як зробити це у більш зручний спосіб.

Пан Олександр також задоволений. Тепер, каже, приходити в Сервісний центр не буде. Подаватиме показники за допомогою смс-повідомлення.

А ось панові Дмитру до смаку прийшовся «Особистий кабінет споживача електроенергії». Відтепер, каже він, користуватиметься тільки ним.

Користуватися безпечними та зручними сервісами енергетики закликають усіх. Передусім це нівелює черги та економить час споживача.

Нагадаємо, передавати показники потрібно починаючи за два робочих дні до кінця розрахункового місяця та закінчуючи на третій робочий день наступного розрахункового періоду. До прикладу за лютий – показники потрібно передавати з 27.02 до 04.03 включно.

ПЦ «Ексклюзив»

Наверх