29 Лис 2021
1514

Без жодних черг, проблем та ризиків!

Показники_11-12Шановні побутові споживачі!

Щиро сподіваємося, що завдяки нашим спільним свідомості, обережності та витримці Хмельниччина незабаром вийде із «червоної» зоні загальнодержавного карантину. Поки що ж — саме задля Вашої безпеки — прийом відвідувачів сервісними центрами АТ «Хмельницькобленерго» здійснюється лише за наявності у них сертифікатів (паперових чи цифрових) про проходження хоча б одного етапу антиковідної вакцинації.

Як завжди, наприкінці місяця нагадуємо Вам про обов’язковість передачі показників приладів обліку. Цього разу це потрібно зробити у термін із 29 листопада до 3 грудня включно. І, як Вам уже відомо, це — не проблема, навіть в умовах жорстких обмежень.

Оптимальним способом дистанційної передачі показників лічильника традиційно є «Особистий кабінет споживача енергоресурсів». За допомогою цього (до речі, ще більш удосконаленого!) онлайн-сервісу Ви швидко та безпечно повідомите енергорозподільчій компанії дані про спожиту електроенергію. А у відповідь одразу ж дізнаєтеся суму, яку Вам необхідно сплатити. Для ще більшої зручності радимо користуватися мобільним застосунком «Особистого кабінету», який можна завантажити на пристрої з операційними системами Android та iOS.

Багатьом до вподоби передавати показники шляхом надсилання sms-повідомлення на один із номерів: (067) 850 50 62, (050) 850 50 62. Адже це справді зручно. Та й сума до сплати повідомляється у зворотному повідомленні буквально за лічені хвилини!

Дедалі більшої популярності набувають і чат-боти iEnergo в месенджерах Telegram та Viber. Їхніми перевагами є відсутність потреби у реєструванні, швидкість зворотної комунікації, інтуїтивна зрозумілість та зручність.

І, звичайно ж, до Ваших послуг — Кол-центр АТ «Хмельницькобленерго». Він у режимі 24/7 приймає дзвінки споживачів за номерами телефонів:

  • 0 800 50 50 62 (безкоштовно),
  • 0 382 75 52 00 (за тарифами міських розмов).

Проте, вирішивши скориставшись послугами операторів Кол-центру, врахуйте, що Ви не дізнаєтеся у них суму до сплати — лише зможете передати показник лічильника.

Доброго здоров’я — Вам і Вашим родинам! Будьте з нами он-лайн!

Відділ зв’язків із громадськістю

Наверх