29 Чер 2021
1477

Дбайте про здоров’я — передавайте дистанційно!

Шановні побутові споживачі електричної енергії!

Показники_06-07Нагадуємо Вам, що відповідно до постанови НКРЕКП № 716 від 20.03.2020 року, «зчитані та передані дані з лічильників протягом періоду, що починається за два календарні дні до кінця розрахункового місяця та закінчується на третій календарний день наступного розрахункового періоду (календарного місяця), вважаються даними на перше число календарного місяця». Тож ми чекатимемо на показники Ваших електролічильників за червень у проміжку з 29 червня до 3 липня включно.

Серед способів дистанційної передачі показників лічильника наразі оптимальним є «Особистий кабінет споживача електроенергії». Скориставшись цим онлайн-сервісом, Ви можете швидко та безпечно повідомити енергорозподільчій компанії інформацію про спожиту електроенергію, а також негайно отримати у відповідь суму, яку Вам необхідно сплатити. Для ще більшої зручності рекомендуємо Вам мобільний застосунок  «Особистого кабінету», який можна завантажити на пристрої з операційними системами Android та iOS. З його допомогою Ви передаватимете показники будь-коли і будь-де! 

І не забувайте, будь ласка: у Вас є можливість додавати в  «Особистий кабінет споживача електроенергії» кілька рахунків, а отже — допомагати з передачею показників батькам чи літнім родичам та сусідам. А це так важливо у непростий період загальнодержавного карантину!

Зручною є передача показників шляхом надсилання sms-повідомлення на один із номерів: (067) 850 50 62, (050) 850 50 62. Щоправда, суму до сплати у зворотному повідомленні Ви отримаєте через кілька хвилин.

Чималої популярності набувають і чат-боти iEnergo в месенджерах Telegram та Viber, перевагою яких є зручність, відсутність необхідності реєструватися, швидкість зворотної комунікації.

Також до Ваших послуг — Кол-центр АТ «Хмельницькобленерго», який у режимі 24/7 приймає дзвінки споживачів за номерами телефонів:

  • 0 800 50 50 62 (безкоштовно),
  • 0 382 75 52 00 (згідно з тарифом міських розмов).

Проте, вирішивши скориставшись послугами операторів Кол-центру, врахуйте: Ви не дізнаєтеся у них суму до сплати — лише зможете передати показник лічильника.

Дбайте про здоров’я — передавайте дистанційно!

Відділ зв’язків з громадськістю

Наверх