26 Січ 2018
2872

Подарунки не забарилися!

м переможець_02Начальник Контакт-центру ПАТ «Хмельницькобленерго» Іван Глабчастий за дорученням керівництва Компанії вручив трьом переможцям акції «Передавай та вигравай!» обіцяні «супер-призи» — подарункові сертифікати на придбання побутової техніки та предметів побуту. Першою картку отримала красилівчанка Надія Пащук.     

Хмельничанці Олені Івановій сертифікат на дві тисячі гривень вручили просто у Сервісному центрі ПАТ «Хмельницькобленерго». Жінка зауважила: через власний «Особистий кабінет побутового споживача» здійснює оплату й за рахунком батька Віталія Романішина з Моломолинець. Саме на нього і випав переможний жереб.

Найбільше ж пощастило кам’янчанину Миколі Желавському, до речі, — професору Подільського державного аграрно-технічного університету. Тепер його сім’я зможе придбати побутову техніку чи предмети побуту на суму три тисячі гривень!

Окрім того, фахівцями ПАТ «Хмельницькобленерго» здійснено 45 поповнень особових рахунків споживачів електроенергії на суму 200 грн. кожне. А в помешканнях двадцяти переможців акції «Передавай та вигравай!» проводиться заміна звичайних лічильників на лічильники зонного обліку.

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх