29 Чер 2022
851

Розпал літа – не завада передачі показників!

06-07Шановні побутові споживачі електроенергії!

Погода нас дивує і коливається від приємної прохолоди до нестерпної спеки, справ стає все більше та більше… Адже хтось опікується дачною ділянкою, у когось діти на канікулах, хтось волонтерить, не покладаючи рук. Проте, не забуваймо про потребу передати показники лічильників електроенергії.

За червень це потрібно зробити в проміжку з 29 червня по 3 липня включно. Рекомендуємо передавати показники онлайн – так дійсно зручніше та швидше. Ще й суму до сплати можна дізнатися одразу. 

Найліпшим методом є «Особистий кабінет споживача енергоресурсів». Ви можете скористатися як web версією, так і встановити мобільний додаток на свій смартфон (Android iOS). В кабінеті можна не тільки передати показники, дізнатися суму до сплати та сплатити. Це хороший інструмент щомісячного контролю стану рахунку, у ньому ж можна заповнити розділ «Комунікація» та отримувати сповіщення про планові та аварійні роботи на об’єктах електромереж за вашою адресою.

Також популярним є сервіс «SMS-показ». Необхідно відправити sms-повідомлення на один із номерів: (067) 850 50 62, (050) 850 50 62 у визначеному форматі. У відповідь надійдуть повідомлення із обсягом спожитої електроенергії та сумою до сплати.

Ще один зручний метод — чат-боти iEnergo в месенджерах Telegram та Viber. Без реєстрації та будь-яких зайвих кроків Ви передасте показники та дізнаєтеся суму до сплати.

Звичайно ж, в режимі 24/7 працює Кол-центр АТ «Хмельницькобленерго». З метою подання показників Ви можете звернутися за номерами:

  • 0 800 50 50 62 (безкоштовно),
  • 0 382 75 52 00 (за тарифами міських розмов).

Але нагадаємо, що оператори Кол-центру не володіють інформацією про суму до сплати, вони зможуть повідомити вам лише обсяг спожитої електричної енергії.

Отже, передаємо показники та віримо у перемогу! Все буде Україна!

Відділ зв’язків із громадськістю

Наверх