26 Бер 2020
3555

Сюжет ПЦ «Ексклюзив» 26.03.2020

Будьмо відповідальними!

АТ «Хмельницькобленерго» закликає не зволікати з передачею показників та сплатою за електроенергію.

Карантин триває. Сервісні центри та пункти АТ «Хмельницькобленерго» працюють в обмеженому режимі. Разом з тим, енергетики краю роблять усе можливе, аби у кожній подільській оселі було світло.

На період карантину сервісні центри та пункти АТ «Хмельницькобленерго» призупиняють прийом побутових споживачів. Усі взаємодії здійснюються виключно за допомогою он-лайн сервісів та телефоном. Передавати показники лічильників та оплачувати рахунки потрібно саме за допомогою сучасних сервісів.

Кол-центр Товариства, до слова, працює у посиленому режимі. Фахівці АТ «Хмельницькобленерго» на зв’язку цілодобово та без вихідних.

А ось отримати суму до сплати можна скориставшись іншим зручним сервісом передачі показників. Йдеться про «Смс-показ».

Разом з тим, найбільш ефективним та найбільш зручним сервісом передачі показників залишається «Особистий кабінет споживача електричної енергії».

Тож, енергетики краю закликають подолян користуватися сучасними і зручними сервісами, бути свідомими. Не зволікати з передачею показників та оплатою рахунків за спожиту електроенергію.

А ще ТОВ «Хмельницькенергозбут» не матиме змоги розрахуватися за розподілену електричну енергію з оператором системи розподілу АТ «Хмельницькобленерго». Це, у свою чергу, може обернутися вкрай негативними наслідками.

АТ «Хмельницькобленерго» прекрасно розуміє ситуацію та входить у становище подолян. Тому й енергетики збільшили період передачі показників. До прикладу, якщо раніше передавати показники за поточний місяць потрібно було з 30 березня до 3-го квітня включно, тобто п’ять днів, то зараз термін подовжили вдвічі.

Розуміючи складність ситуації цей проміжок буде складати не п’ять днів, а 10, тобто всі показники, що споживачі передадуть в проміжку з 27.03 до 05.04 включно будуть вважатись як показники станом на 01.04.2020 року. Жодних донарахувань розрахунковим чином не буде застосовано до цих показників.

Енергетики краю закликають краян берегти себе, користуватися сучасними та зручними сервісами передачі показників, платити вчасно за спожиту електроенергію та бути свідомими.

ПЦ «Ексклюзив»

Наверх