29 Жов 2021
1412

Взаємодія в умовах жорстких обмежень? Цілком реально!

Показники_10-11 (2021)Шановні побутові споживачі електричної енергії!

З 1 листопада Хмельниччина — в «червоній» зоні загальнодержавного карантину, спричиненого пандемією коронавірусу COVID-19. Прийом відвідувачів сервісними центрами АТ «Хмельницькобленерго» здійснюватиметься лише за наявності у них сертифікатів (паперових чи цифрових) про проходження хоча б одного етапу антиковідної вакцинації.

Як завжди, нагадуємо – побутовим споживачам необхідно передати показники приладів обліку за жовтень (з 30 жовтня до 3 листопада включно). Як же зробити це в умовах жорстких карантинних обмежень?

Оптимальним способом дистанційної передачі показників лічильника є «Особистий кабінет споживача електроенергії». За допомогою цього онлайн-сервісу Ви можете швидко та безпечно повідомити енергорозподільчій компанії інформацію про спожиту електроенергію, а у відповідь одразу ж дізнатися суму, яку Вам необхідно сплатити. Для ще більшої зручності радимо Вам скористатися мобільним застосунком «Особистого кабінету», який можна завантажити на пристрої з операційними системами Android та iOS.

Зручною та доступною всім є також передача показників шляхом надсилання sms-повідомлення на один із номерів: (067) 850 50 62, (050) 850 50 62. Суму до сплати у зворотному повідомленні Ви отримаєте через кілька хвилин.

Дедалі більшої популярності набувають і чат-боти iEnergo в месенджерах Telegram та Viber. Їхніми перевагами є відсутність потреби реєструватися, швидкість зворотної комунікації, інтуїтивна зрозумілість та зручність.

І, звичайно, до Ваших послуг — Кол-центр АТ «Хмельницькобленерго», який у режимі 24/7 приймає дзвінки споживачів за номерами телефонів:

  • 0 800 50 50 62 (безкоштовно),
  • 0 382 75 52 00 (за тарифами міських розмов).

Щоправда, вирішивши скориставшись послугами операторів Кол-центру, врахуйте нюанс: Ви не дізнаєтеся у них суму до сплати — лише зможете передати показник лічильника.

Доброго Вам здоров’я! Будьте з нами он-лайн!

Відділ зв’язків із громадськістю

Наверх