19 Тра 2024
3241

Графік відключень на тиждень

На неділю, 19.05.2024, ліміт для Хмельницької області відсутній, тобто сьогодні погодинних відключень не буде.

Якщо з понеділка НЕК «Укренерго» буде встановлювати дозволену величину потужності, то погодинні відключення в області відбуватимуться за таким графіком:

Черги 20052024

Питання ощадливого споживання електричної енергії залишається актуальним. Якщо споживачі використовуватимуть електроенергію ощадливо та раціонально, область не перевищуватиме дозволену величину, то енергетики не застосовуватимуть відключення або ж їх тривалість зменшиться.

Шановні споживачі, будь ласка, не вмикайте одночасно декілька приладів, наприклад пральну машинку та праску, бойлер та електричну духовку, пилосос та електричний чайник. Використовуйте прилади почергово, за можливості, перенесіть використання приладів на нічні або денні години. Також важливо вимикати зайві освітлення та прилади, які не використовуються.

Дізнатися чергу відключень можна за допомогою розділу «Погодинні відключення» або у чат-ботах iEnergo (Viber, Telegram).

Перевірити причину відключення та дізнатися очікуваний час відновлення розподілу електричної енергії також можна у чат-ботах або у розділах «Відключення за адресою», «Актуальні відключення».

Відділ зв’язків з громадськістю

Наверх