27 Лис 2023
396

Зима розпочалася з негоди

Шквальні пориви вітру, сніг, місцями ожеледиця спричинили аварійні відключення електроенергії. Енергетики одразу взялися до усунення наслідків негоди.

На 09:40 годину понеділка, 27 листопада, в Хмельницькій області частково знеструмлено 24 населених пунктів, 14 населених пунктів знеструмлено повністю. Роботи з усунення наслідків негоди та технологічних пошкоджень електромереж здійснюються в Кам`янець-Подільському, Дунаєвецькому, Деражнянському, Волочиському, Хмельницькому міському та Новоушицькому районах електромереж. Також в багатьох РЕМ виявляються та оперативно усуваються поодинокі пошкодження на рівні напруги 0,4 кВ.

Шановні споживачі! Кол-центр АТ «Хмельницькобленерго» працює в посиленому режимі. Повідомити про виявленні пошкодження електромереж, обриви проводів можна за телефоном для повідомлень про аварійні ситуації 067 010 50 62.

Зверніть увагу, ви можете самостійно дізнатися очікуваний час відновлення електричної енергії за допомогою чат-ботів у месенджерах Viber, Telegram, або у розділах «Відключення за адресою», «Актуальні відключення».

Також за допомогою чат-ботів ви можете подати заявку про відсутність електричної енергії, яка одразу потрапить на розгляд технічним фахівцям для вирішення.

Відділ зв’язків з громадськістю

Наверх